#Hæsjtagg drittlei grinete og sjuke unger....

Vel... Barna er sikkert drittlei slitne og grinete foreldre og voksne også innimellom.. Foreldre som sitter på pc'n og telefonen alt for mye.. De har bare ikke facebook å klage til... Det er ikke nødvendig å fortelle alt du føler rundt barna dine hele tiden.. De har da jammen rett til privatliv de også.. Ærlig talt! Vær gjerne stolt av barna dine, og fortell om det.. Men alt det andre kan dere holde for dere selv.. #Såleivoksnesommådelealt. Barna bør få lov å bestemme selv hva de vil dele med hele verden.. Jeg ser det nesten daglig at det er foreldre som er drittlei sjuke unger, drittlei lite søvn .. drittlei ditt og drittlei datt... Javel.. Men hold det for deg selv..

Barna er sikkert drittlei å være syke de også... ! Men fortsatt.. de har ikke facebook å klage til...

 

Og hvor mange ganger må det skrives artikler om hvor LITE klokt det er å legge ut bilder av nakne barn.. Eller barn i bleie... Det finnes så mange forferdelig onde #mennesker som bruker disse... Det er smågodt for pedofile!!

Hvorfor iallverden må du blottlegge alt som skjer med #barna dine? Hvorfor må det være bildet av barn med bøtte foran seg i sofaen, eller helt hvite i trynet... Og enda verre.. et bildet du syns er sjarmerende når de sitter på do..!!

 

Før dere vet ordet av det så er på skolen, og alle bildene som ligger på nett kan bli brukt for alt det er verdt.... For ja.. det er faktisk sånn.. De bildene som blir lagt ut ligger der for bestandig.. tilgjenhgelig for alle....Det er ikke like sjarmerende for en tolvåring med bildet av seg selv på do, eller halvnaken på sofaen med spybøtte som går rundt på alle telefonene på skolen..

Eller at de får lese selv når de blir eldre alt som dere har skrevet på sosiale medier.. Om hvordan det var for dere å være foreldre til disse barna.. Hvor drittlei dere var....

 

Kjære voksne.. Det er lov å bruke huet! Og det er lov å holde ting for seg selv... Og siden jeg er i gang her..  Tenk på hvordan dere snakker om barna deres.. Hvordan dere snakker om andre når de er der.. Det er enda mer krevende og enda mer å passe på nå enn hva det var før.. Det er mobbing på alle plan og det starter allerede i barnehagen.. Vi må være gode rollemodeller og forbilder.. Vise hva som er viktig her i livet og at vi skal snakke hyggelig og fint om hverandre... Glem aldri.. Barn forstår og får med seg så veldig mye mer enn hva dere tror...!

  

 

 

 

2 kommentarer

innigranskauen

11.04.2016 kl.14:47

Jeg er så enig! Det er skremmende mange ukritiske foreldre der ute. Norge er langt framme på mange områder hva barn angår, men svikter grovt når det kommer til barns rett til privatliv. Så nå ble jeg glad for at det ikke bare er jeg som er (dessverre) OVER gjennomsnittet kritisk til tankeløs overeksponering av barn. Skulle ønske vi var flere i den klubben :-)

Barnefjern

13.04.2016 kl.21:34

Med det nyhetsbildet vi har om dagen, er dette et godt budskap; les det gjerne og spre det videre :)

http://barnefjern.blogg.no/1460574092_budskap_om_du_ikke_ha.html#comment

Skriv en ny kommentar

Anette Svendsen

Anette Svendsen

35, Halden

Jeg ja.. altså.. enkelt og greit så er det vel som dette; Adhd, homo, dedikert, engasjert og noen ganger ganske omdiskutert. Jeg har meninger om det meste, og mange har meninger om meg. Mange tanker, stort sett hundretusen på en gang.. samme som at jeg alltid har en plan, også en plan til, og en til, og ofte til samme tid, .. og det viktigste av alt.. DRØMMER.. Jeg er ekstremt impulsiv, og er glad for at ikke alt må planlegges til enhver tid.. Men sånn er det vel ofte for oss bokstavfolk... ;) Mitt motto er: Alt er mulig, du må bare prøve og kanskje øve! DU kan klare ALT du vil i verden! Første skritt er å tørre prøve.... :) OPP OG FRAM! Hjemmeside: http://www.anettesvendsen.no/ instagramkonto: svendsenanette Mailadresse: a_svendsen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits