Hvis du kunne bry deg litt mer OM mennesker og ikke MED hva de gjør eller hvordan de ser ut hele tiden!

"Du ser ut som en betonglespe.. Jeg syns du heller skulle fremheve dine kvinnelige former istedenfor å pakke deg inn i de forferdelige klærne du går med på fotoet, så kanskje du får deg dame du også!" hilsen Rolf

 

Ok Rolf! Takk for tipset. Det er viktig for meg hva du syntes jeg skal ha på meg. Det er deg jeg tenker på hver morgen når jeg står opp.. Hmm.. Hva er det Rolf vil jeg skal ha på meg i dag tro?! Eller strengt talt.. Hva er det verden vil at jeg skal ha på meg..? Som i går, nyttårsaften og feire et år som kjærester.... Da vil nok Rolf at jeg skal ha på meg kjole.. Rolf og veldig mange andre som føler de skal spy ut noe om det... Fordi det er kjole jenter skal ha på seg når de skal pynte seg..

Kjenner jeg er lei at folk skal blande seg borti alt og alle.. Hvorfor er det så vanskelig at folk er forskjellige..? Hvorfor skal alle skli inn i mengden..?! Javel.. Noen liker kjole, andre liker bukse.. Noen jenter har kort hår, andre ikke..  Hva så?!?

Hvorfor du kle deg som en gutt?? Hvorfor har du guttesveis?

 Jeg MÅ  ikke det..! Jeg vet bare at jeg føler meg ekstremt ukomfortabel i kjole.. Og da ser jeg ikke poenget med det heller.. Det er viktig å ha på seg klær en føler seg vel i.

Selv er jeg ikke fan av å pynte meg, men jeg vet når jeg skal gjøre det og ikke.. Men da er det jo viktig å føle seg vel.. Ikke ha på klær som gjør andre glad..

 

Uansett.. i går var det nyttårsaften.. Og jeg og kjæresten min hadde 1 årsdag.. Så vi pynta oss, selv om vi bare var hjemme..  

Jeg tok på meg skjorte og tversoversløyfe. Kjæresten min hadde kjole.. Ikke fordi det skal være en jentete og en guttete, eller noen MÅÅ noe som helst.. Men fordi det er det vi føler oss vel i.. Så enkelt er det.. :)

 

La folk være som de er. La oss være mer opptatt av hvordan folk er mot hverandre.. Drit i hva slags klær de har på seg.. Vær opptatt av at folk gjør noe godt for andre... 2016 burde bli det året hvor vi bryr oss OM hverandre , og ikke MED.. At vi gjør noe FOR noen, og ikke MOT noen.. Det heier jeg på i 2016... Og som sagt tidligere... Har du ikke noe hyggelig å si.. Da er det like greit å ikke si noe i det hele tatt...

 

 Og forresten.. Hurra for oss to som har ettårsjubileum ;)

 

 

9

Anne Yttervik

Er så stolt av å kjenne deg og få være kolega av deg .

Du er så gjennomført ærlig, og du står for dine meninger og handlinger.

Du viser stort MOT , fortsett å være den du er. Og IKKE bry deg om de som mener at alle jenter skal se ut som jenter. Vær deg du og vær stolt av det Heier på deg. 😀

Hurra for deg ! God innstilling inn i 2016 og F** hva andre mener! :) Godt nytt år!

Altså nå er vi i 2016, man kler seg akkurat som man vil. Syntes dere var kjempefine jeg:-).

Jeg syns Rolf bør kjøpe seg ny bil. Den han har er ikke bra nok for meg. Syns egentlig Rolf bør flytte. Boligen hans er ikke stor nok for meg. Jeg syns Rolf bør skifte ut garderoben sin. Jeg liker ikke klærne han bruker. Du vet, siden vi først var inne på det her med å legge seg opp i ting man ikke har noe med...

Bra skrevet :)

Glad Søs har en som deg 😉

Enig med deg i forhold til hvordan andre kler seg. Men jeg vil ta den et skritt lengre hvorfor rakke ned på andres utseende i det hele tatt. Det hadde vært så mye bedre om vi alle tenkte mer på hvordan vi oppfører oss mot hverandre.

Dette er jeg så enig i😆 og du skriver det så godt😃😃😃 Irriterende med den brysomheten med og ikke om 😄

Solvor Fossum

Stakkars trangsynte Rolf og alle hans trangskalla medmenn.

Tenk og være så usikker på seg sjøl, at han har behov for og rakke ned på andre. Han kunne trengt et par år i barnehage med barnehagelærere som oss.

Så kanskje han hadde fått litt folkeskikk, raushet og empati med i den trange, men tunge ryggsekken sin.

Hilsen solvor.

heia oss :) :)Solvor Fossum:

Skriv en ny kommentar