Slutter du å røyke i bilen om du får bot ?

Britisk regjering skal innføre #røykeforbud i biler hvor det er #barn tilstede... HURRA!!  At det skal være nødvendig er jo helt absurd.. Men det er det faktisk.. 

Selvom dette ikke er i Norge.. så ikke tro det er så veldig mye bedre her...  

 

http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/ny-lov-500-kroner-i-bot-for-a-ryke-med-barn-i-bilen/8542411.html

Det sier seg jo selv når det lukter røyk av barn at det kommer fra voksne som ikke tar hensyn! 

 

Bent Høie sier det er helt uaktuelt med et slikt forbud i Norge.. Hvorfor det?

 

Nå har det seg sånn at alle barn har #lovbestemt rett til et #røykfritt miljø...  Så da hadde det vel vært på sin plass å få en bot om dette ikke holdes.. Jeg skjønner at det ikke lar seg gjøre i hjemmet.. Men det vi ser DET kan vi gjøre noe med..!

Kan vi ikke bøtelegge dem som ikke overholder det...?!

For du skjønner det at folk klarer ikke tenke dette selv..  Bare tenk på alle de gangene du merker det lukter røyk av barn.. Av klærne deres, eller håret..  Og når voksne mennesker ikke skjønner det selv så hadde det vel vært på sin plass at det ble bøter.. Da kanskje vi hadde fått slutt på det... 

 

For å røyke i bil sammen med barn er IKKE GREIT!! 

Ja! Det var vanlig å gjøre dette før, da visste vel folk ikke bedre... Det gjør vi nå...!

Men vi skal være så forbanna hyggelig og ikke blande oss med hva andre gjør.. Vi skal ikke si noe.. Vi skal hysje og passe våres egne saker..  Hysj meg her og hysj meg der..!

  

Jeg oppfordrer ALLE til å blande seg når de ser dette, og kommentere det.. ! Det er omsorgsvikt å la barn sitte i en røykfull bil.. Eller et røykfullt hjem...

 

Røyk så mye dere hæler.. Bare ikke gjør det sammen med barn.. Det er vel ikke så forbanna vanskelig..!!

12

Jeg er 100% enig med deg, og skjønner ikke hvorfor vi ikke kan innføre dette her til lands.

<3

Hærlig blogg ! Ha en strålende helg videre :-)

Fleste hadde vel slutta om man hadde fått bot. Men skal de selge røyk må man jo få lov til å røyke på steder som er ditt

Titt gjerne innom mot mobbing bloggen / facebooken vår, der vi prøver å nå ut til flest folk for å hjelpe de :)

Barna har jo ikke noe valg, når de voksne røyker rundt dem. Det er de som får lide på grunn av at et voksent menneske trenger nikotinen sin. Skjønner ikke hvordan folk kan være så selvsentrerte og ikke tenke på et barns beste.

Takk! og i lige måde..:)N:

Men ikke når man bryter lover. Blant annet som går på at barn har rett på et røykfritt miljø... :) Det skal jeg gjøre :)thefuturelife:

Er helt enig! Spør du meg så burde egentlig røyk og snus bare bli helt forbudt /:

De bærer jo ikke noe godt med seg!

Håper du vil bidra til å redde fremtiden til denne 10 år gamle gutten

http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=5254

Hvor skal jeg begynne? Tar av meg hatten (eller lar den være på) for deg!! Hipp hurra. Jeg har nå blitt helt trollbundet å lest alle innleggene på bloggen din, å vil kommentere alle - men jeg får begrense meg, å kommentere det øverste :p I alle dager, du er virkelig en sjelden diamant. Et fyrverkeri uten like. Jeg er 25, å har selv jobbet i bhg i flere år, tror det er mange som ikke kan sette seg inn i alt det gir både oss og barna. Du inspirerer virkelig, forsett med det! Å del det rundt til alle :) Det sier litt når bloggen din ligger på plass nr. 37, selv 10 måneder etter ditt siste publiserte innlegg :O Ønsker deg en god helg! Og takk for at du finnes :) Klem fra Tone

jeg har astma.

Tone: Hvor skal jeg begynne? Tuuusen takk! Det må da være noe av det hyggeligste noen som ikke kjenner meg, har sagt. Nå fikk jeg jammen lyst til å blogge litt igjen.. goood jul til deg, og takk for hyggelige ord:)

Skriv en ny kommentar